Omgeving

Vakantiehuis De Scheper is een vrijstaande woning 50 meter achter onze eigen woning. Het is omgeven door een groot grasveld dat aan 2 zijden in bos overloopt. Een hoge laurierhaag zorgt voor de scheiding tussen de beide woningen. U hebt hier volledige privacy, rust en ruimte. Het is een ruime en luxe woning voor 4 personen met meubelen van Riviera Maison en een compleet ingerichte keuken met magnetron, oven en vaatwasser.

De elektriciteit wordt door zonnepanelen geleverd. De verwarming is via aard-warmte en een houtkachel zorgt voor de sfeer. Boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een lits-jumeaux en 1 met 2 1-persoons bedden. Hier is ook de badkamer met een regendouche en een badmeubel. Via de openslaande deuren loopt u zo het terras op, maar wanneer u heerlijk relaxen wilt in het gras is dit geen enkel probleem. De konijnen, fazanten en eekhoorns kunt u er ook aanschouwen.

De afstand tot Winterswijk is 6 km. En naar Oeding (Duitsland) is 2 km. Winterswijk kent een gezellig centrum met diverse terrasjes en restaurants. Het winkel aanbod is divers. Warenmarkt is op woensdagochtend en de zaterdag de hele dag. In Oeding zijn meerdere supermarkten en bakkerijen. Deze zijn ook op zondagochtend geopend voor o.a. verse broodjes. Restaurants zijn er ook . De ijssalon heeft een erg groot assortiment. Meerdere fiets- en wandelroutes doorkruisen Kotten. De Borkensbaan is een natuurgebied waar gewandeld kan worden, evenals verderop de Bekkendelle.

Fietsen naar boekenstad Bredevoort is en leuke trip. De steen en kalkgroeve is op een afstand van 4 km. Tijdens de zomermaanden zijn er excursies. Het openlucht zwembad is gerestaureerd en zeker een bezoek waard. Het Hilgelo is een recreatieplas . Golfbaan de Voortwisch met 18-holes bevindt zich aan de andere zijde van Winterswijk. Deze baan heeft een erg afwisselde landschap. Voor kinderen is er een speelparadijs bij de Sevink Molle en verderop in Lievelde is Megapret. In Duitsland zijn ook mogelijkheden. Warner Brothers Movies World in Bottrop is met 45 minuten met de auto te bereiken evenals de dierentuin van Munster.

  • Huurprijs: Vanaf € 400,-
  • Aankomsttijd: Vanaf 15:00
  • Vertrektijd: Voor 10:00
  • Adres: Meester Meinenweg 5, 7107 AN Winterswijk
  • Honden worden niet toegestaan